Gastronomisch restaurant in de Michelin-gids, 15.5 / 20 in Gault & Millau. Franse keuken, privéparkeergelegenheid, feestzaal, terras
Elke lunch, lunch met dubbele keuze tussen vlees of vis voor 38 €.
Frisheidsmenu, lunch en diner, met specialiteiten à 65 €
Het Grand Menu met de beste seizoensproducten 80€
Een wijnkelder in perfecte overeenstemming met onze gerechten.
De passage voor uw plezier voor 27 jaar.
Rocky Renaud aan het hoofd van het fornuis en bord sinds de oprichting van de Passage en zijn zoon Kevin nemen de teugels over van het restaurant voor een nieuw avontuur.
Hij orkestreert in het Restaurant Le Passage, een elegante eigentijdse keuken getint met een persoonlijkheid aan de onbestemde standvastigheid. Al vele jaren in Villa Lorraine voordat het restaurant Passage wordt geopend, respecteert Rocky de grote klassiekers van de keuken en werkt ze graag om ze aan te passen.
Kevin Renaud is hier om een warm en professioneel welkom te garanderen. Hij houdt toezicht op de roomservice om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Bijna 5 jaar zijn wapens gemaakt in Villa Lorraine.
Prive parkeerplaats.
Le Passage
Jean en Pierre Carsoellaan 17
1180 Ukkel
België
+32 2 374 66 94
Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 — 13:45
19:00 — 21:30
Woensdag 12:00 — 13:45
19:00 — 21:30
Donderdag 12:00 — 13:45
19:00 — 21:30
Vrijdag 12:00 — 13:45
19:00 — 21:30
Zaterdag 19:00 — 21:30
Zondag Gesloten
U kunt telefonisch reserveren
Van 6 to 50 gasten, wij verwelkomen u in een privaat setting voor uw evenement.