Le Passage

Gastronomisch restaurant in de Michelin-gids, 15.5 / 20 in Gault & Millau. Franse keuken, privéparkeergelegenheid, feestzaal, terras

Reserveer nu

Over ons

Elke lunch, lunch met dubbele keuze tussen vlees of vis voor 35 €.
Frisheidsmenu, lunch en diner, met specialiteiten à 55 €
Het Grand Menu met de beste seizoensproducten 75 €
Een wijnkelder in perfecte overeenstemming met onze gerechten.

De passage voor uw plezier voor 25 jaar.

Rocky Renaud aan het hoofd van het fornuis en bord sinds de oprichting van de Passage en zijn zoon Kevin nemen de teugels over van het restaurant voor een nieuw avontuur.

Hij orkestreert in het Restaurant Le Passage, een elegante eigentijdse keuken getint met een persoonlijkheid aan de onbestemde standvastigheid. Al vele jaren in Villa Lorraine voordat het restaurant Passage wordt geopend, respecteert Rocky de grote klassiekers van de keuken en werkt ze graag om ze aan te passen.

Kevin Renaud is hier om een ​​warm en professioneel welkom te garanderen. Hij houdt toezicht op de roomservice om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Bijna 5 jaar zijn wapens gemaakt in Villa Lorraine.

Prive parkeerplaats.

Tripadvisor Certificate of Excellence
Gault&Millau
Petit Futé: Établissement recommandé
Guide Delta
The Mastercooks of Belgium

Reservaties

of

Groepen en evenementen

Informatie

Plaats

Locatie van Le Passage

Le Passage
Jean en Pierre Carsoellaan 17
1180 Ukkel
België

+32 2 374 66 94

Contact opnemen

Openingsuren

Maandag Gesloten

Dinsdag 12:00 — 13:45
19:00 — 21:30

Woensdag 12:00 — 13:45
19:00 — 21:30

Donderdag 12:00 — 13:45
19:00 — 21:30

Vrijdag 12:00 — 13:45
19:00 — 21:30

Zaterdag 19:00 — 21:30

Zondag Gesloten

Extra informatie

  • Betaalmiddelen: American Express, Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
  • Gratis wifi
  • Privé openluchtparking
  • Fietsenparking
  • Toegankelijkheid voor rolstoelen
  • Maaltijden: Diner, Lunch
  • Zitplaatsen buiten
  • Airconditioning

Take-out

Nieuws

Contacteer ons